Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara milih amben rumah sakit listrik ICU sing benerï¼

2022-04-28

Saiki, peralatan ing unit perawatan intensif ICU saya tambah akeh perhatian. Peralatan sing apik bisa nggawa pengalaman medis sing luwih apik kanggo pasien lan ningkatake efisiensi kerja staf perawat.
Dadi carane milih qualified lan dipercayaKasur rumah sakit listrik ICUwis dadi masalah sing wigati. Kita kudu miwiti saka aspek ing ngisor iki:
1. Tuku kasur perawatan intensif ICU luwih dhisik gumantung saka bahan mentah sing mumpuni. Pihak liya kudu duwe dokumen sing relevan lengkap, lan pengadaan bahan mentah pabrikan kudu didokumentasikake kanthi apik.
2. Sareh, kita kudu katon ing masalah proses related ing produksikasur rumah sakit listrik. Miturut peraturan sing relevan, proses mbusak karat sing ketat kudu ditindakake ing pipa baja kasur rumah sakit listrik. Yen proses iki ora dioperasikake kanthi ketat, umur layanan amben rumah sakit listrik bakal suda.
3. Kanggo karya nyemprotake amben rumah sakit listrik, miturut peraturan sing cocog, amben rumah sakit listrik kudu disemprot kaping telu. Iki kanggo mesthekake yen lumahing nyemprot bisa ditempelake kanthi kuat ing permukaan amben medis listrik lan ora bakal tiba ing wektu sing cendhak.
4. Punggung amben rumah sakit listrik ICU sing apik nganggo struktur dhukungan ganda, kanthi kekuatan dhukungan sing cukup kanggo njamin safety pasien; telung jinis casters (umum wheel , kontrol tengah wheel , kanthi terlampir wheel ) dirancang, kang kudu bisa kanggo brake lan duwe stabilitas apik. Persyaratan pendhapa sing beda-beda bisa ditindakake:
5. Pilih motor merek kanggo njamin safety saka sistem motor.
6. Ana sistem kontrol cerdas relatif lengkap. Kabeh amben nursing ngemot sawetara mekanisme independen ing struktur mekanisme. Saben mekanisme cocog karo luwih saka siji derajat kebebasan. Mekanisme iki dikoordinasi dening sistem kontrol sakabèhé. Ing kontrol withering, sistem rantai multi-mbukak dibentuk, lan liwat gerakan saben panel amben, amben rumah sakit bisa ngrampungake postur tartamtu.

Ranjang perawatan intensif ICU sing diprodhuksi dening pabrikan amben medis kudu memenuhi standar lan digawe miturut gambar lan dokumen sing disetujoni dening prosedur sing wis ditemtokake. Lumahing amben saka amben rumah sakit listrik ICU digawe saka piring baja, slats baja, kabel baja, kabel wesi galvanis, Papan kayu, slats kayu lan bahan liyane. Jahitan welding amben rumah sakit kudu seragam, lan ora ana cacat kayata kobong, retak kadhemen, lan welding sing ilang. Sawise amben lan amben wis dirakit, padha kudu tetep mantep lan ora ngeculke. Saben pigura sikil diatur dening siji pindah, alur gulung saka pigura support kudu akurat lan dipercaya, lan ora ana kedadean slipping. Lumahing amben ing amben rumah sakit kudu duwe ventilasi sing apik. Lampiran kayata rel amben lan stand infus bisa dipasang ing loro-lorone pigura amben. Yen amben dipasang karo kastor, kudu ana rem. Kastor utawa pelindung sikil saka amben rumah sakit kudu dipasang kanthi kuat karo sikil amben.