Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo nggunakake kasur rumah sakit multifungsi

2022-04-26

Ingkasur rumah sakit multifungsiwis akeh digunakake ing urip kita ing tahap iki. Aplikasi saka produk iki menehi penak banget kanggo kulawargané karo long-term bedridden nyaman patients. Apa sampeyan ngerti apa pancegahan sing kudu ditindakake nalika nggunakake produk iki? Aku bakal ngenalake sampeyan sabanjure.
1. Nalika fungsi rollover kiwa lan tengen dibutuhake, lumahing amben sakakasur rumah sakit multifungsikudu ing posisi horisontal. Kajaba iku, nalika lumahing amben mburi diunggahake lan diturunake, permukaan amben sisih kudu diturunake menyang posisi horisontal.
2. Nalika nggunakake posisi lungguh kanggo ngredhakaké dhingklik, fungsi kursi rodha utawa ngumbah sikil, iku perlu kanggo mundhakaken lumahing amben mburi. Dadi manawa kanggo ngunggahake permukaan amben paha menyang dhuwur sing cocog sadurunge iki, supaya pasien ora nggeser mudhun.
3. Aja nyopir ing dalan sing bombong, lan aja parkir ing lereng.
4. Tambah jumlah cilik saka lenga lubricating kanggo nut meneng lan posisi pin poros saben taun.
5. Mangga tansah mriksa pins poros movable, ngawut-awut lan kabel alignment guardrail saka amben rumah sakit multifunctional supaya loosening lan Mudhun.
6. Dilarang banget kanggo push utawa narik spring gas.
7. Kanggo bagean transmisi kayata meneng timbal, please ora aplikasi forcefully. Yen ana fault, mangga aplikasi sawise mriksa.
8. Nalika lumahing footbed wis wungu lan sudo, please alon-alon angkat lumahing footbed munggah pisanan, lan banjur angkat gagang kontrol supaya bejat nangani.
9. Dilarang banget lungguh ing loro ujung amben.
10. Mangga nggunakake sabuk pengaman, lan iku strictly pareng kanggo anak nggunakake.