Ngarep > Kabar > Warta industri

Bedane antarane kasur medis kanthi listrik lan semi-listrik

2022-04-22

Kanggo pasien sing mbutuhake abed medis, apa amben care ngarep luwes utawa kanthikasur rumah sakit listrik, kita duwe kabeh. Ing ngisor iki minangka introduksi ringkes babagan bedane amben medis kabeh-listrik lan semi-listrik:
1. Kasur Medis Listrik Lengkap: Dhuwur sirah, sikil lan amben bisa diatur dening kontrol manual, karo motor tambahan kanggo mundhakaken / Mudhunake dhuwur amben.

2. Amben rumah sakit semi-listrik: Sirah lan sikil bisa diatur kanthi kontrol manual, lan amben bisa diunggahake lan diturunake kanthi engkol tangan manual (iki biasane disetel menyang dhuwur sing nyaman kanggo pasien lan ditinggalake ing posisi kasebut).