Ngarep > Kabar > Warta industri

Katrampilan milih lan pangopènan kasur medis

2022-04-20

1. Safety lan stabilitas
Umume,kasur medis listrikdirancang kanggo pasien kanthi mobilitas sing ora trep lan kahanan bedridden jangka panjang, sing nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo safety lan stabilitas amben. Nalika tuku, pangguna kudu nuduhake produk sing kadhaptar karo Sertifikat Administrasi Pangan lan Narkoba lan lisensi produksi, saéngga njamin keamanan perawatan medis ing amben perawat listrik.
2. Praktis
Kasur medis listrik cocok kanggo kulawargane sing duwe pasien sing turu ing amben kanthi mobilitas sing ora trep. Iki ora mung nyuda beban staf perawat lan kulawargane, nanging sing luwih penting, pasien bisa ngoperasi lan ngontrol urip dhewe, nambah kapercayan ing urip, ora mung ing urip. Iku nyukupi kabutuhane wong, lan uga entuk kepuasan dhiri ing babagan kualitas urip, sing bisa nylametake penyakit pasien.
3. Irit
Kasur medis listrik luwih praktis tinimbang kasur perawat manual, nanging regane kaping pirang-pirang tinimbang kasur perawat manual (lima utawa nem ewu) utawa malah atusan ewu sing fungsional. Faktor iki uga kudu dianggep nalika tuku.
2. Katrampilan pangopènan amben medis listrik
1. Nalika ora dienggo, amben medis kudu ana ing posisi sing luwih murah, lan garis kontrol daya kudu dibungkus lan diselehake ing papan sing aman. Elinga rem setir universal.
2. Aja tabrakan nalika digunakake kanggo nyegah karusakan ing amben medis lan aksesoris. Ajeg mriksa apa baris kontrol tenan, apa setir universal rusak, apa ana teyeng, lan apa bisa muter bebas.
3. Yen amben medical listrik lan aksesoris sing ora sengaja kontak karo cairan korosif nalika digunakake, lan discoloration lan reregetan kawangun yen lagi ora di resiki ing wektu, padha bisa di resiki karo banyu resik, banjur dibusak nganggo gombal garing nganti padha resik.