Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo nggunakake amben medical

2022-04-18

1. Sadurunge nggunakakebed medis listrik multifungsi, priksa dhisik apa kabel daya wis disambungake kanthi mantep. Apa baris controller dipercaya.
2. Kabel lan kabel daya saka actuator linear saka controller ora bakal diselehake ing antarane link ngangkat lan pigura amben ndhuwur lan ngisor, supaya supaya kabel sing Cut lan nyebabake kacilakan peralatan pribadi.
3. Sawise panel mburi wungu, sabar dumunung ing panel lan ora diijini kanggo push.
4. Wong ora bisa mlumpat ing permukaan amben saka amben medis. Nalika panel mburi wungu, wong njagong ing panel mburi lan ngadeg ing panel amben, lan ora diijini kanggo push.
5. Sawise setir universal saka amben medical wis braked, iku ora diijini kanggo push lan mindhah, lan mung bisa dipindhah sawise ngeculake brake.
6. Ora diijini push horisontal supaya karusakan ing guardrail ngangkat.
7. Lumahing dalan sing ora rata ora bisa dileksanakake kanggo nyegah karusakan ing roda universal amben medis listrik multifungsi.
8. Nalika nggunakake controller, tombol ing panel kontrol mung bisa dipencet siji kanggo ngrampungake tumindak. Ora diidini menet luwih saka rong tombol bebarengan kanggo ngoperasikake amben medis listrik multifungsi, supaya ora salah operasi lan mbebayani keamanan pasien.
9. Nalika amben medis listrik multifungsi kudu dipindhah, plug daya kudu dicopot, lan kabel pengontrol daya kudu tatu sadurunge nyurung.
10. Nalika amben medis listrik multifungsi kudu dipindhah, pagar pengangkat kudu diangkat kanggo nyegah pasien tiba lan cilaka sajrone gerakan. Nalika amben listrik dipindhah, wong loro kudu operate ing wektu sing padha, supaya ora ilang kontrol arah sajrone proses implementasine, nyebabake karusakan ing bagean struktural lan mbebayani kesehatan pasien.