Ngarep > Produk > Kursi Roda Daya > Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel
Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel
  • Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik PortabelMax Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel
  • Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik PortabelMax Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel
  • Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik PortabelMax Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel
  • Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik PortabelMax Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel
  • Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik PortabelMax Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel

Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kursi Roda Daya Listrik Portabel Max Load Aluminium Framefolding saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel


Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabelmade in China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

 

1. Deskripsi Produk

(Shuaner N-40B)Max Load aluminium framefolding kursi roda listrik portabel

Inovasi, kualitas dhuwur lan linuwih minangka nilai inti saka perusahaan kita. Prinsip-prinsip kasebut saiki dadi dhasar sukses kita minangka perusahaan ukuran tengah sing aktif sacara internasional kanggo Salah sawijining Paling Panas kanggo China Murah Kualitas Tinggi Max Beban Aluminium Framefolding Portabel Listrik Kursi Roda Produsen & Pemasok, Wiwit unit manufaktur diadegake, saiki kita duwe. setya menyang kemajuan barang anyar. Bebarengan karo jangkah sosial lan ekonomi, kita bakal terus nerusake semangat "high banget, efficiency, inovasi, integritas", lan tetep karo prinsip operasi "kredit pisanan, customer 1st, kualitas apik banget". Kita bakal ngasilake masa depan sing bisa diramalake ing produksi rambut karo kanca-kanca.
Salah siji saka Hottest kanggo China Murah High Quality Max Load Aluminium Framefolding Portable Electric Power Kursi Roda, Power Kursi Roda, Pabrik kita nandheske ing prinsip "Kualitas First, Sustainable Development", lan njupuk "Jujur Bisnis, Mutual Benefits" minangka goal developable kita. Kabeh anggota kanthi tulus matur nuwun kanggo kabeh dhukungan pelanggan lawas lan anyar. Kita bakal terus kerja keras lan nawakake produk lan solusi lan layanan sing paling dhuwur. Matur nuwun.


2. Tampilan produk

Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel


3. Detail Produk

 

 

Bahan rangka

Rangka baja karbon

Bantal kursi mburi

Lapisan kaping pindho bolong 3D sing bisa dicopot lan bisa dicuci

kacepetan ndhuwur

1-8km bisa diprogram

wektu ngisi daya

6-8 jam

Sudut pendakian

≤12 derajat

dimensi wheel mburi

Ban pneumatik 16 inch, velg aluminium

Ukuran roda ngarep

Ban pneumatik 10 inci, velg aluminium

Pegangan tangan

Bisa dicopot

rem

Slope rem

Radius ngowahi

900 mm

nyopir

Motor sikat 250w * 2

Baterei

Baterei timbal-asam/lithium opsional

Ketabahan

10-30KM

pengontrol

Kontrol bebas 360 derajat (kanthi tampilan LCD)

Dhuwur kursi

470 mm

ambane jog

460 mm

Jembare kursi

460 mm

Bobot resik

44KG

Bobot reged

46KG

bantalan

≤120kg

Ukuran mbukak

1110 * 680 * 890 mm

Ukuran lipat

800 * 350 * 710 mm

Ukuran Karton

810 * 360 * 730 mm

Aksesoris Pilihan

Bisa dilengkapi headrest

werna

biru

20 packing jumlah

126 set

40 jumlah packing

293 set

 

4. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Max Load Aluminium Framefolding Kursi Roda Daya Listrik Portabel, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing Simpenan, Rega Apik, Daftar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.