Ngarep > Produk > Kursi Roda Daya > Wong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringan
Wong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringan
  • Wong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik RinganWong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringan
  • Wong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik RinganWong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringan
  • Wong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik RinganWong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringan
  • Wong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik RinganWong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringan
  • Wong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik RinganWong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringan

Wong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringan

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kursi Roda Daya Listrik Ringan sing Dikontrol saka pabrik kita - Shuaner. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku diskon Kursi Roda Listrik Ringan sing Dikontrol saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Wong Tuwa Gampang Dikontrol Roda Daya Listrik Ringankursi

Kualitas dhuwurWong Tuwa Gampang Dikontrol Roda Daya Listrik Ringankursiditawakake manufaktur ChinaShuaner. tukuWong Tuwa Gampang Dikontrol Roda Daya Listrik Ringankursikang kualitas dhuwur langsung karo rega murah.

Wong Tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringandigawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.



(Shuaner N-40B)Max Load aluminium framefolding kursi roda listrik portabel

Kita nyoba kanggo kaunggulan, panyedhiya pelanggan ", ngarep-arep dadi tim kerjasama sing paling migunani lan perusahaan dominator kanggo staf, pemasok lan pembeli, nyadari panggabungan nilai lan pariwara sing terus-terusan kanthi rega sing cukup kanggo China Wong Tuwa Gampang Dikontrol Produsen & Pemasok Kursi Roda Listrik Ringan. , Saiki, kita ngarep-arep kerjasama sing luwih gedhe karo klien luar negeri adhedhasar keuntungan bebarengan. Priksa manawa sampeyan ora ngrasakake biaya kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.


Rega sing cukup kanggo Wong Tuwa China Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringan, Kursi Roda Listrik, Kita menang akeh pelanggan sing bisa dipercaya kanthi pengalaman sing sugih, peralatan canggih, tim trampil, kontrol kualitas sing ketat lan layanan sing paling apik. Kita bisa njamin kabeh dagangan kita. Keuntungan lan kepuasan pelanggan mesthi dadi tujuan paling gedhe. Pesthekake hubungi kita. Menehi kita kasempatan, menehi surprise.


Tampilan produk

Aged People Easily Controlled Lightweight Electric Power Wheelchair


Detail Produk

Bahan rangka

Rangka alumunium

Bantal kursi mburi

Anilox 3D sing bisa dicuci kaping pindho

kacepetan ndhuwur

1-8km bisa diprogram

wektu ngisi daya

5-12 jam

Sudut pendakian

â¤12 derajat

dimensi wheel mburi

12 inch ban pneumatik (PU padhet ban opsional), aluminium alloy wheel hub

Ukuran roda ngarep

Ban padat Pu 7 inci

Pegangan tangan

Angkat mburi

rem

Rem elektromagnetik

Radius ngowahi

830 mm

nyopir

Motor sikat 250W * 2 (tanpa sikat 250W * 2350W * 2 opsional)

Baterei

Baterei Lithium 6/12/20Ah

Ketabahan

8/15/25 KM

pengontrol

360 derajat kamardikan

Dhuwur kursi

470 mm

ambane jog

420 mm

Jembare kursi

460 mm

Bobot resik

16,5 kg

Bobot reged

18 kg

bantalan

â¤100kg

Ukuran mbukak

1000 * 590 * 920 mm

Ukuran lipat

730 * 330 * 730 mm

Ukuran Karton

750 * 350 * 750 mm

Aksesoris Pilihan

Headrest kasedhiya

werna

salaka

 

FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis dening kurir lan panuntun dhumateng teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Wong tuwa Gampang Dikontrol Kursi Roda Listrik Ringan, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaiake, Ing saham, Rega apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.