Ngarep > Produk > Kursi Roda Daya > Lempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda Ringan
Lempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda Ringan
  • Lempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda RinganLempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda Ringan
  • Lempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda RinganLempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda Ringan
  • Lempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda RinganLempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda Ringan
  • Lempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda RinganLempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda Ringan

Lempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda Ringan

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kursi Roda Ringan Portabel Portabel Otomatis saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda Ringan

 

Lempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda Ringanmade in China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.


1. Deskripsi Produk

(Shuaner N-40B)Max Load aluminium framefolding kursi roda listrik portabel

Kita ngupayakake prinsip administrasi "Kualitas luar biasa, Panyedhiya sing paling dhuwur, Jeneng pisanan", lan kanthi tulus bakal nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien kanggo Kualitas Apik China Customized Design Folding Portable Automatic Electric Motors Produsen & Pemasok Kursi Roda Ringan, Minangka berpengalaman grup kita uga nampa pesenan selaras. Tujuan utama perusahaan kita yaiku mbangun memori sing marem kanggo kabeh pelanggan, lan nggawe hubungan bisnis win-win jangka panjang.
Kursi Roda Ringan Motor Listrik Otomatis Portabel, Adhedhasar barang kanthi kualitas dhuwur, rega sing kompetitif, lan layanan lengkap, saiki kita wis nglumpukake kekuatan lan pengalaman sing mumpuni, lan kita wis mbangun reputasi sing apik banget ing lapangan. Bebarengan karo pembangunan terus, kita tundhuk dhéwé ora mung kanggo bisnis domestik Cina nanging uga pasar internasional. Muga-muga sampeyan dipindhah dening barang-barang berkualitas tinggi lan layanan sing semangat. Ayo dadi mbukak bab anyar saka kauntungan bebarengan lan menang pindho.


2. Tampilan produk

Lempitan Portable Motor Listrik Otomatis Kursi Roda Ringan


3. Detail Produk

Bahan: Aluminium Alloy, Breathable
Kain Oxford
Mesin: 24V/250W * 2pcs motor tanpa sikat
Rem: rem elektronik
Baterei: 24V/6AH
Ban mburi: Ngarep 8inch ban ngalangi;
Ban mburi 10 inch solid
Maks. Kacepetan: 6 km / h
Kapasitas: 100kg
Driving Range: 10-15km
Bobot Net: 22kg
Bobot reged: 25kg
Ukuran Host: L99xW68xH96cm
Ukuran Paket: L 82 x W 37 x H 72 cm


4. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Motor Listrik Otomatis Portabel Lipat Kursi Roda Ringan, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing saham, Rega apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.