Ngarep > Kabar > Warta industri

Bahan apa sing umume digunakake kanggo kasur medis telung fungsi?

2023-11-21

Kasur medis telung fungsibiasane digawe saka baja lan bahan plastik engineering. Khusus, komponen utama amben medis kalebu pigura amben, permukaan amben, sandaran tangan, roda, lan sapiturute, sing biasane nggunakake bahan ing ngisor iki:

Rangka amben: Umume digawe saka piring baja gulung kadhemen utawa bahan baja tahan karat berkualitas tinggi kanggo njamin stabilitas struktural lan kapasitas beban beban pigura amben.

Lumahing amben: Bahan sing umum digunakake kalebu piring baja gulung kadhemen berkualitas tinggi, piring baja galvanis utawa bahan plastik rekayasa. Bahan kasebut duwe resistensi nyandhang sing apik lan gampang diresiki, uga nyukupi syarat standar higienis.

Handrails lan guardrails: Biasane digawe saka bahan plastik engineering, iki ora mung bisa njamin kekuatan struktural, nanging uga supaya ciloko kanggo patients amarga tabrakan.

Roda: Roda bisu sing digawe saka roda karet utawa nilon umume digunakake kanggo nggampangake obah lan ndandani amben medis.

Umume, kasur medis kudu duwe stabilitas struktural sing apik, kinerja higienis lan kepenak, mula bahan plastik baja lan rekayasa asring digunakake kanggo nggawe komponen utama. Bahan kasebut nyukupi kabutuhan peralatan medis lan awet lan gampang diresiki.