Ngarep > Produk > Troli Pasien > Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol Manual
Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol Manual
  • Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol ManualTandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol Manual
  • Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol ManualTandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol Manual
  • Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol ManualTandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol Manual
  • Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol ManualTandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol Manual

Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol Manual

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Stretcher Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Crank Manual saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol Manual


Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol Manual digaweing China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.



 

1. Deskripsi Produk

Tandu transportasi pasien gaya anyar kanthi troli transportasi pasien crank manual

Top kualitas rawuh pisanan; layanan punika utomo; organisasi kerja sama" minangka filosofi bisnis cilik sing diamati lan ditindakake dening perusahaan kita kanggo Reputasi Panganggo sing Apik kanggo China New Style Patient Transport Stretcher kanthi Manual Crank Patient Transport Trolley, Bebarengan karo usaha kita, barang-barang kita wis entuk kapercayan para panuku lan wis banget bisa didol ing kene lan ing luar negeri.
Reputasi Panganggo Apik kanggo China New Style Patient Transport Stretcher karo Manual Crank Patient Transport Trolley, Transport Stretcher, Produk kita didol menyang Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, Eropa, Amerika lan wilayah liyane, lan ditaksir kanthi apik dening klien. Kanggo entuk manfaat saka kapabilitas OEM/ODM sing kuwat lan layanan sing wicaksana, hubungi kita dina iki. Kita bakal kanthi tulus nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien.

Nomer Model

SAE-TC-02

Sakabèhé Ukuran

1950*700*500-900mm

Istirahat mburi

0-75°

Kapasitas bobot

250KGS

Imbuhan Dhuwur

630-930 mm

Pigura

Bahan PP Plastik lan baja sing dicet

Platform

Papan amben digawe saka bahan PP

 

2. Tampilan produk

Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar kanthi Troli Angkutan Pasien Engkol Manual


3. Fitur

Ukuran produk: 1950*700*500-900mm
Material: Amben digawe saka tabung baja galvanis lan lumahing ditutupi dening semprotan elektrostatik. Papan mburi digawe saka X-ray dicethakaké Papan electrotyped Amérika karo kaset x-ray. Iki dilengkapi motor LINAK sing diimpor minangka sistem munggah lan tiba.


Katrangan: Sistem rem sing dikontrol pusat internasional majeng diterapake ing gerobak lan Φ200 kastor anti bledug nggawe kréta pindhah kanthi mantep, andal lan entheng. Amben bisa diangkat lan diturunake, diiringake maju lan mundur sing dikontrol dening treadles sing ana ing sisih loro amben. Tutup ngisor digawe saka bahan ABS lan dibentuk kanthi injeksi sing bisa gampang di resiki. Lumahing cart saka struktur sing kapisah lan sisih ndhuwur didhukung dening kutub hidraulik gedhe sing diimpor kanggo nggawe amben ora bisa goyang. Wis rampung karo ngadeg infus, pancing got lan ril sisih alloy aluminium collapsible. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo kamar darurat, ICU, amben ICU lan amben darurat kanggo nransfer pasien.


Fitur Teknis
Panjang Lengkap 212CM
Full Jembar 80CM
Bed Base Dhuwur Range Dhuwur maksimum 93CM
Dhuwur minimal 63CM
Bed Base Angle Posisi Luwes
Panel bagean mburi 0-75 °
Panel bagean sikil 0-45 °
Trendelenburg 0-15 °
Anti-Trendelenburg 0-15 °
Beban aman maksimal 250KG
Diameter Kontrol Sentral Silent lan Dustproof Castor 20CN


Alokasi Khusus
• Linak Motor Listrik
• Panel Kontrol Elektronik
•I.V.Pole
•Rise-and-Fall Guide Wheel
•Kasur (opsional)
• Aluminium Alloy Side Rel
•Istirahat mburi bisa X-ray (Panel Listrik Made in America)
•CPR
• Top Coat: Lapisan Daya Elektrostatik
• Rangka Amben: Rel Sisi Aluminium Alloy


Nggunakake Instruksi lan Cathetan

1. Utamane digawe saka plastik PP utawa ABS lan baja-plastik, aluminium lan stainless steel, gampang kanggo ngresiki lan karat-bukti.

2. PP sisih alur, amben Papan, aluminium alloy connecting ril, guide wheel lan castors kontrol tengah.

3. I .V kutub, kontrol tengah castros bisu.

4. Gerobak tandu hidrolik kanggo transportasi kamar operasi


Bahan: Kréta digawe saka bahan PP sing diimpor. Hidrolik sing diimpor munggah lan tibasistem digunakake kanggo iku.


Description: Sistem rem kontrol tengah internasional majeng diterapake ing cartlan φ200mm kastor tahan bledug nggawe kreto pindhah ajeg, andal lan entheng. Ingamben bisa wungu lan sudo, diiringake maju lan mundur kang kontrol deningtreadle lying ing loro-lorone saka amben. Tutup ngisor digawe saka bahan PP lanshaped dening sapisan injeksi sing bisa gampang di resiki.


Lumahing cart punika kapisahstruktur lan sisih ndhuwur wis didhukung dening diimpor kutub hydraulic gedhe kanggo nggawekasur ora tau goyang. Wis rampung karo ngadeg infus, pancing saluran lan collapsiblerel sisih aluminium alloy. Iku pilihan sing paling apik kanggo kamar darurat, ICU, amben ICU lan
amben darurat kanggo nransfer pasien.
 

4. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Tandu Angkutan Pasien Gaya Anyar karo Troli Angkutan Pasien Engkol Manual, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing saham, Rega apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.