Ngarep > Produk > Troli Pasien > Medis Hydraulic Transfer Darurat Tandu Lipat
Medis Hydraulic Transfer Darurat Tandu Lipat
  • Medis Hydraulic Transfer Darurat Tandu LipatMedis Hydraulic Transfer Darurat Tandu Lipat
  • Medis Hydraulic Transfer Darurat Tandu LipatMedis Hydraulic Transfer Darurat Tandu Lipat

Medis Hydraulic Transfer Darurat Tandu Lipat

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Tandu Lipat Darurat Medis Hidraulik Medis saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Medis Hydraulic Transfer Darurat Tandu Lipat

 

1. Deskripsi Produk

SAE-TC-03 Tandu lipat darurat hidrolik medis

We nandheske liwat prinsip dandan saka 'Kualitas apik dhuwur, Efektivitas, Sincerity lan Down-to-earth pendekatan kerja' kanggo ngirim sampeyan karo perusahaan banget pangolahan kanggo Hot-sade China Ce ISO Medical Hydraulic Darurat Transfer Tandu Lipat Produsen & Suppliers, Perusahaan kita wis nyedhiyakake "pelanggan pisanan" kasebut lan setya mbantu para pembeli nggedhekake bisnis cilik, supaya dadi Bos Besar!
Hot-sade China Ce ISO Medical Hydraulic Darurat Transfer Tandu Lipat, Peralatan Medis, Profesi, Devoting tansah dhasar kanggo misi kita. Kita wis mesthi selaras karo ngladeni para pelanggan, nggawe tujuan manajemen nilai lan netepi ketulusan, dedikasi, ide manajemen sing terus-terusan.


2. Tampilan produk

Medis Hydraulic Transfer Darurat Tandu Lipat


3. Aksesoris

Kanthi nyorong gagang ing mburi sirah, Kanthi engkol kanggo operate bagean sikil, Kanthi spring gas kanggo nyetel bagean mburi
Rel sisih: 2pcs, Aluminium alloy, bisa dilipat
Bagian mburi dilakokno dening spring gas
Kanthi castor tengah kanggo arah setir, Castors Bumper ing 4 sudhut


4. Informasi rinci

Fungsi
Bagian mburi munggah lan mudhun: 0-75 ° (dening spring udara)
Bagean sikil munggah lan mudhun: 0-45 ° (kanthi engkol manual)
Dhuwur nyetel: 63-93cm (pompa hidrolik)
Trendelenburg lan anti-trendelenburg: 0-10 ° (pompa hidrolik)
Rem tengah
Bagian mburi kasedhiya kanggo X-Ray
 

5. Kaluwihan
Pompa hidrolik loro sing dipisahake
-Iku diadopsi loro Pumps hydraulic; Rong jinis Pumps bisa milih: Pumps Cina, pumps lmports.
digunakake kanggo dhuwur nyetel lan trendelenburg lan anti-trendelenburg lumahing tandu.
 

Sistem rem tengah
- Operator datar nganggo sistem rem tengah interansional, stabil lan dipercaya. ugi,
kastor universal / arah dikonfigurasi, dadi siji wong bisa gampang dilakokno


Desain canggih
-Saka desain lan pabrikan sakabèhé, operator sing rata bisa nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi luwih akeh manungsa,
- iku pilihan becik ing rumah sakit kanggo mbeta patients.
- Struktur pigura utama operator warata nganggo lapisan bubuk baja ringan sing berkualitas tinggi.
- iku ayu lan kuwat kanggo katon.
 

Kasedhiya kanggo X-Ray
-bagean mburi digawe saka panel listrik khusus kang diimpor saka USA, supaya kasedhiya kanggo X-Ray.


6. Aksesoris
1 pasang rel aluminium
4 pcs kastor 5" kab
2 pcs Pompa Hidrolik
1 pc meja
2 pcs pojok bumbers.


7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minimum kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.



Hot Tags: Medis Hydraulic Transfer Darurat Lipat Stretcher, Pabrik, China, Suppliers, Grosir, Tuku, Selaras, Ing Simpenan, Rega apik, Daftar rega, Awet, Lanjut, Manual bed, Medical bed, Electric bed, Hospital bed

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.