Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi
Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi
  • Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga FungsiKasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi
  • Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga FungsiKasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi
  • Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga FungsiKasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi

Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi

 

1. Deskripsi Produk

Peralatan medis amben rumah sakit telung fungsi amben medis

Nempel kanggo prinsip "Kualitas Super, Layanan Puas", Kita wis ngupayakake dadi mitra bisnis cilik sing paling apik kanggo sampeyan kanggo Pemasok Top China Promosi Besar Tiga Fungsi Produsen & Pemasok Rumah Sakit ICU Listrik, Yen sampeyan duwe syarat kanggo meh kabeh barang kita, priksa manawa sampeyan nelpon kita saiki. We are looking nerusake kanggo krungu saka sampeyan rauh.
Pemasok Top China Big Promotion Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi, Hospital Bed, Kita wis yakin manawa kita bisa menehi kesempatan lan bakal dadi mitra bisnis sing penting kanggo sampeyan. We look nerusake kanggo nggarap sampeyan rauh. Sinau luwih lengkap babagan jinis barang sing bisa digunakake utawa hubungi kita saiki langsung karo pitakon sampeyan. Sampeyan olèh kontak kita kapan wae!


2. Tampilan produk

Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi


3. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 45PCS 40HQ: 85PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

4. Detail Produk

Model

E-3a

Sakabèhé Ukuran

2160*980*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Pegangan tangan Aluminium Alloy

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric sing Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

5. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 730 mm

 

6. Aksesoris Pilihan

Tiang I.V, Kontrol perawat, CPR, Baterei, Kasur
 

7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minimum kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaiake, Ing saham, Rega Apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.