Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Bed Pasien Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi
Bed Pasien Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi
  • Bed Pasien Rumah Sakit Listrik Tiga FungsiBed Pasien Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi

Bed Pasien Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Patient Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Bed Pasien Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi

 

1. Deskripsi Produk

High Grade 4pcs ABS Handrail ICU Kluwarga Nursing Digunakake Tiga Fungsi Electric Bed For Hospital sale

1. PP headboard & papan kaki, 4 pcs PP pagar.
2. 4pcs 24V DCelectro-motor, 1pc kotak kontrol.1pc handset
3. 4 pcs kait urin, 1 pc IV tiang, 4 pcs mewah jarak (2 pcs dengan rem, 2 pcs tanpa rem)
4. amben punika desain khusus kanggo sabar lawas ngrawat, kontrol listrik iku kaya Kursi

Darmabakti kanggo ngatur kualitas sing ketat lan perusahaan panuku sing wicaksana, anggota buruh sing berpengalaman umume kasedhiya kanggo ngrembug spesifikasi sampeyan lan nggawe kepuasan konsumen tartamtu kanggo Inspeksi Kualitas kanggo Produsen & Pemasok Patient Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi China, "Ganti kanthi luwih apik! " yaiku slogan kita, sing tegese "Gobe sing luwih gedhe ana ing ngarep, mula ayo padha seneng-seneng!" Ganti dadi luwih apik! Apa sampeyan wis siyap?
Inspeksi Kualitas kanggo Produsen & Pemasok Kasur Pasien Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi, Kasur Pasien Rumah Sakit, Kita wis nggawe hubungan bisnis jangka panjang, stabil lan apik karo akeh manufaktur lan grosir ing saindenging jagad. Saiki, kita ngarep-arep kerjasama sing luwih gedhe karo pelanggan ing luar negeri adhedhasar keuntungan bebarengan. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.


2. Tampilan produk

Bed Pasien Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi


3. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 30 PCS
40HQ: 50 PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

4. Detail produk

Model

Da-3a

Sakabèhé Ukuran

2190*990*450-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

PP Kepala / Footboard

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

PP Pegangan tangan

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric sing Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Sisi Ganda (150mm)Kanthi sistem ngunci tengah

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

5. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

450-730 mm

 

6. Aksesoris Pilihan

Tiang I.V, Kontrol perawat, CPR, Baterei, Kasur
 

7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minimum kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kasur Pasien Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaiake, Ing Simpenan, Rega Apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.