Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Bed Electric Telung Fungsi kanggo rumah sakit
Bed Electric Telung Fungsi kanggo rumah sakit
  • Bed Electric Telung Fungsi kanggo rumah sakitBed Electric Telung Fungsi kanggo rumah sakit
  • Bed Electric Telung Fungsi kanggo rumah sakitBed Electric Telung Fungsi kanggo rumah sakit
  • Bed Electric Telung Fungsi kanggo rumah sakitBed Electric Telung Fungsi kanggo rumah sakit

Bed Electric Telung Fungsi kanggo rumah sakit

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Patient Listrik Tiga Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kasur Listrik Tiga Fungsi kanggo Rumah Sakitdigaweing China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.


Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi luwes Listrik ICU Bed Medis

Asring customer-oriented, lan iku target pokok kita dadi ora mung mbokmenawa paling biso dipercoyo, dipercaya lan jujur ​​panyedhiya, nanging uga partner kanggo kita pelanggan kanggo Latest Design China Hot Sale Tiga-Fungsi Electric Patient Bed Produsen & Suppliers, Kabeh produk lan solusi teka karo kualitas dhuwur lan layanan pakar sawise-sales Fantastic. Berorientasi pasar lan berorientasi pelanggan yaiku sing saiki wis ditindakake. Sincerely katon ahead kanggo Win-Win kerjasama!


Latest Design China Hot Sale Tiga-Fungsi Electric Patient Bed, Hospital Bed Prices, Sajrone ing 11 taun, Kita saiki wis melu ing luwih saka 20 pameran, entuk pujian paling dhuwur saka saben customer. Perusahaan kita wis nyedhiyakake "pelanggan pisanan" kasebut lan setya mbantu para pelanggan nggedhekake bisnis, supaya dadi Big Boss!


Fitur

- Desain pigura amben sing bisa ditarik StayPut (Pasien bakal kepenak banget nalika netes utawa nggunakake monitor jantung amarga ora perlu ngganti posisi pasien nalika bagean mburi amben munggah lan mudhun.)

- Digawe saka baja cold-rolled unggul

- Siji langkah mbentuk amben turu

- Diobati kanthi shot blasting, elektroforesis lan lapisan bubuk

- Papat potongan rel sisih lengkap PP, proteksi lengkap kanthi celah nol, tuck-away


Tampilan produk
Three-Function Electric Patient Bed

Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 20 PCS 40HQ: 45 PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

D-5a

Ukuran Sakabèhé

2190*980*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

PP Kepala / Footboard

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

PP Pegangan tangan

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Silcent pindho Sisi (150mm)Kanthi sistem ngunci tengah

Bantalan Beban

Konstruksi Kuat sing Diuji kanthi Temenan Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 730 mm

Trendelenburg

15°

Anti-Trendelenburg

15°

 

Aksesoris Pilihan

Tiang IV, Kontrol perawat, CPR, Baterei, Kasur

 

FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 



Hot Tags: Kasur Listrik Tiga Fungsi, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing saham, Rega apik, Daftar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.