Ngarep > Kabar > Warta industri

Kepiye Gunakake Kasur Rumah Sakit Listrik?

2023-06-30

Nggunakake amben rumah sakit listrik biasane kalebu langkah-langkah ing ngisor iki:

Familiarize dhewe karo kontrol: Kasur rumah sakit listrik dilengkapi karo macem-macem kontrol lan tombol kanggo nyetel posisi lan setelan amben kang. Sedhela kanggo mangerteni fungsi lan tata letak kontrol.

Nyetel dhuwur: Kasur rumah sakit listrik biasane duwe fitur pangaturan dhuwur sing ngidini sampeyan ngunggahake utawa ngedhunake amben menyang tingkat sing nyaman. Goleki kontrol imbuhan dhuwur, kang asring dumunung ing sisih amben utawa Integrasi menyang panel kontrol. Gunakake kontrol kanggo nyetel dhuwur miturut pilihan sampeyan utawa kabutuhan pasien.

Nyetel bagean sirah lan sikil: Umume amben rumah sakit listrik duwe kontrol sing kapisah kanggo nyetel bagean sirah lan sikil ing amben. Kontrol iki biasane bisa ditemokake ing panel kontrol amben utawa ing remot genggam. Gunakake kontrol sing cocog kanggo ngunggahake utawa ngedhunake bagean sirah lan sikil amben kanggo entuk posisi sing dikarepake.

Aktifake fitur tambahan: Kasur rumah sakit listrik bisa uga duwe fitur tambahan, kayata weker amben, timbangan timbangan sing dibangun, utawa posisi trendelenburg/reverse trendelenburg. Yen amben sampeyan duwe fitur kasebut, kenal karo kontrol lan tindakake pandhuan sing diwenehake kanggo ngaktifake yen perlu.

Njamin safety lan comfort: Prioritasake safety lan comfort pasien nalika nggunakake amben rumah sakit listrik. Priksa manawa kabeh pangaturan lancar lan aman sadurunge ninggalake amben tanpa dijaga. Priksa manawa roda amben dikunci kanggo nyegah gerakan sing ora disengaja. Gunakake bantal, bantal, utawa piranti ngilangi tekanan khusus kanggo nambah kenyamanan pasien lan nyegah lara tekanan.

Njaluk pitulungan yen perlu: Yen sampeyan mbutuhake pitulungan utawa ora yakin babagan cara ngoperasikake fungsi tartamtu saka amben rumah sakit listrik, aja ragu-ragu kanggo njaluk bantuan. Staff rumah sakit utawa caregiver bisa menehi tuntunan lan dhukungan kanggo mesthekake panggunaan sing bener.

Penting kanggo dicathet yen instruksi khusus kanggo ngoperasikake amben rumah sakit listrik bisa beda-beda gumantung saka pabrikan lan model amben.