Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara milih amben medis listrik multifungsi

2023-06-20

Ingbed medis listrik multifungsiminangka amben sing digunakake ing rumah sakit lan perawatan omah, sing bisa ngontrol macem-macem sudut lan dhuwur awak amben liwat sistem elektromekanis kanggo nyukupi kabutuhan pasien sing beda. Kanggo milih abed medis listrik multifungsising cocog karo sampeyan, sampeyan bisa nimbang aspek ing ngisor iki:

Bahan amben: Bahan amben rumah sakit kudu kuwat, stabil, tahan kejut, lan gampang diresiki lan disinfeksi. Bahan kayata stainless steel utawa paduan aluminium biasane dipilih minangka struktur utama.

Jinis antarmuka: Amben medis listrik multifungsi kudu disambungake menyang macem-macem peralatan medis lan sistem pemantauan, mula sampeyan kudu milih jinis antarmuka sing cocog karo kabutuhan supaya gampang digunakake. Umume, bakal ana macem-macem antarmuka ing endhas amben utawa ing mburi amben, kayata antarmuka oksigen, soket daya, port output sinyal, lsp.

Ngangkat dhuwur: Amben medis kudu bisa nyetel dhuwur miturut dhuwur lan kabutuhan pasien. Nalika milih, sampeyan kudu menehi perhatian manawa dhuwure ngangkat amben cocog karo kabutuhan sampeyan. Umumé, sampeyan bisa milih mekanisme ngangkat listrik siji-rod utawa rod pindho kanggo entuk pangaturan angkat sing luwih fleksibel.

Bahan papan amben: Papan amben minangka bagean saka amben medis sing paling langsung kontak karo pasien, mula kudu milih bahan sing awet lan nyaman. Sawetara geladhak bisa diatur miturut wangun pasien, kayata sirah, pinggul lan sikil, kanggo njamin kenyamanan pasien sing optimal.

Safety: Amben medis listrik multifungsi kudu nduweni kinerja safety sing apik kanggo njamin safety pasien. Sampeyan kudu mriksa manawa ana piranti safety kanggo nyegah pasien sing turu saka amben, manawa ana sumber daya serep yen ana kegagalan daya, lan apa ana tombol darurat, lsp.

Layanan merek lan sawise dodolan: pilih merek sing kondhang, sing bisa luwih aman. Ing wektu sing padha, perlu kanggo takon babagan masalah layanan sawise-sales, kayata kecepatan respon layanan sawise-sales, ndandani, pangopènan, lan sapiturute, kanggo mesthekake yen masalah sawise-sales bisa ditangani kanthi pas wektune. .

Singkatnya, pilihan amben medis listrik multifungsi kudu nimbang akeh faktor. Disaranake ngerti kabutuhan sampeyan kanthi rinci sadurunge milih, lan milih produk amben medis sing cocog karo standar lan nduweni kinerja biaya sing luwih apik lan layanan sawise-sales.