Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Luxury Electric Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah Sakit
Luxury Electric Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah Sakit
  • Luxury Electric Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah SakitLuxury Electric Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah Sakit
  • Luxury Electric Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah SakitLuxury Electric Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah Sakit
  • Luxury Electric Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah SakitLuxury Electric Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah Sakit

Luxury Electric Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah Sakit

Shuaner minangka salah sawijining produsen lan pemasok Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi China sing misuwur. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Bed Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi kanggo Pasien Lumpuh.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Luxury Electric Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah Sakitmade in China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.


Kelas dhuwur 4pcs ABS Handrail ICU Kluwarga Nursing Digunakake Tiga Fungsi Electric Bed For Hospital sale
1. PP headboard & papan kaki, 4 pcs PP guardrails.
2. 4pcs 24V DCelectro-motor, 1pc kotak kontrol.1pc handset
3. 4 pcs kait urin, 1 pc IV tiang, 4 pcs mewah jarak (2 pcs dengan rem, 2 pcs tanpa rem)
4. amben punika desain khusus kanggo sabar lawas ngrawat, kontrol listrik iku kaya Kursi

"Ketulusan, Inovasi, Kaku, lan Efisiensi" minangka konsepsi sing terus-terusan saka perusahaan kita kanggo jangka panjang kanggo nggawe bareng karo konsumen kanggo timbal balik lan ganjaran bebarengan kanggo Pabrik Pasokan Pabrik China Tiga-Fungsi Produsen & Pemasok Rumah Sakit Listrik, Kita nggoleki ahead kanggo kerjo bareng karo kabeh panuku saka ing ngarep lan jaban rangkah. Kajaba iku, kepuasan pelanggan minangka upaya sing langgeng.


Pasokan Pabrik China Kasur Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi, Kasur Rumah Sakit, Kualitas barang kita padha karo kualitas OEM, amarga bagean inti kita padha karo supplier OEM. Produk ing ndhuwur wis lulus sertifikasi pakar, lan kita ora mung bisa ngasilake barang-barang standar OEM, nanging uga nampa pesenan Produk Khusus.

Protampilan saluran

Three-Function Electric Hospital Bed


Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 30 PCS
40HQ: 55 PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

30 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

rincian produk

Model

B-3a

Ukuran Sakabèhé

2190*980*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

PP Kepala / Footboard

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

PP Pegangan tangan

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Silcent pindho Sisi (150mm)Kanthi sistem ngunci tengah

Bantalan Beban

Konstruksi Kuat sing Diuji kanthi Temenan Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400-730 mm

 

Aksesoris Pilihan

Tiang IV, Kontrol perawat, CPR, Baterei, Kasur
 

FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis dening kurir lan panuntun dhumateng teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Mewah Listrik Tiga Fungsi Bed kanggo Rumah Sakit, Pabrik, China, Suppliers, Grosir, Tuku, Customized, Ing Simpenan, Good Price, dhaftar rega, Awet, Lanjut, Manual amben, Medical amben, Electric amben, Hospital amben

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.