Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Amben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima Fungsi
Amben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima Fungsi
  • Amben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima FungsiAmben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima Fungsi
  • Amben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima FungsiAmben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima Fungsi
  • Amben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima FungsiAmben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima Fungsi
  • Amben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima FungsiAmben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima Fungsi

Amben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima Fungsi

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Amben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Lima Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Amben rumah sakit listrik ICU kanthi Lima Fungsi

- Bobot otomatis

- CPR rilis cepet Ngalahake ing loro-lorone amben

- baterei serep

- fitur kontur otomatis bebarengan mundhakaken loro sirah lan dhengkul

- Wire didhelikake

"Kualitas awal, Kejujuran minangka basis, Tulus pitulungan lan bathi bebarengan" minangka ide kita, minangka cara kanggo ngasilake terus-terusan lan ngupayakake keunggulan kanggo Desain Fashion Anyar kanggo Kasur Rumah Sakit ICU Listrik China kanthi Produsen & Pemasok Lima Fungsi, Kita wis nggedhekake bisnis cilik menyang Jerman, Turki, Kanada, U. S. A. , Indonesia, India, Nigeria, Brazil lan sawetara wilayah liyane saka bumi. Kita nindakake hard dadi salah siji saka supplier paling gedhe donya.
Desain Fashion Anyar kanggo Amben Rumah Sakit ICU Listrik China kanthi Produsen & Pemasok Lima Fungsi, Amben Unit Perawatan Intensif, Kita uga duwe kemampuan integrasi sing kuat kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik, lan rencana kanggo mbangun gudang ing macem-macem negara ing saindenging jagad, sing bakal luwih trep kanggo layanan kita pelanggan.


Tampilan produk

 Electric ICU Hospital Bed with Five-Function


Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 35 PCS 40HQ: 65 PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

E-5a

Ukuran Sakabèhé

2160*980*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kuat sing Diuji kanthi Temenan Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 730 mm

Trendelenburg

15°

Anti-Trendelenburg

15°

 

Aksesoris Pilihan

Tiang IV, Kontrol perawat, CPR, Baterei, Kasur

 

FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis dening kurir lan panuntun dhumateng teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Amben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi 5-Fungsi, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Selaras, Ing saham, Rega Apik, Daftar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.