Ngarep > Produk > Aksesoris Kasur Rumah Sakit > Tabel Overbed Rumah Sakit Luwes Dhuwur kanggo Dining
Tabel Overbed Rumah Sakit Luwes Dhuwur kanggo Dining
  • Tabel Overbed Rumah Sakit Luwes Dhuwur kanggo DiningTabel Overbed Rumah Sakit Luwes Dhuwur kanggo Dining
  • Tabel Overbed Rumah Sakit Luwes Dhuwur kanggo DiningTabel Overbed Rumah Sakit Luwes Dhuwur kanggo Dining

Tabel Overbed Rumah Sakit Luwes Dhuwur kanggo Dining

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Tabel Overbed Rumah Sakit Dhuwur sing bisa diatur kanggo Dining saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tabel Overbed Rumah Sakit Luwes Dhuwur kanggo Dining


Tabel Overbed Rumah Sakit Luwes Dhuwur kanggo Diningmade in China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

 

1. Deskripsi Produk

Tabel overbed rumah sakit luwes dhuwur kanggo dining

Sistem motor medis canggih (4 pcs motor, 1 pcs kotak kontrol, 1 pcs handset)

Urine hook, I.V drip
Papan amben kanthi sambungan fleksibel
Sistem rem jarak tengah sing dikontrol

"Kualitas pisanan, Kejujuran minangka basis, layanan sing tulus lan bathi bebarengan" yaiku ide kita, supaya bisa terus berkembang lan ngupayakake keunggulan kanggo Meja Overbed Rumah Sakit Facotry Dhuwur Disesuaikan China profesional kanggo Dining Produsen & Suppliers, pitakon sampeyan bisa uga disambut banget plus pembangunan makmur win-win apa kita wis samesthine.
OEM Customized China profesional Facotry Dhuwur Meja Overbed Rumah Sakit kanggo Dining, Meja Dining Medis, Barang-barang kita diekspor ing saindenging jagad. Pelanggan tansah wareg karo kualitas dipercaya, layanan customer-oriented lan prices competitive. Misi kita yaiku "kanggo terus entuk kasetyan kanthi ngabdiake upaya kanggo ningkatake produk lan solusi lan layanan sing terus-terusan kanggo njamin kepuasan pangguna pungkasan, pelanggan, karyawan, pemasok lan komunitas ing saindenging jagad sing kita kerja sama. ".


2. Kaluwihan Kompetitif

1. We gawé paling amben bagean dhéwé kanggo kontrol kualitas ing saben prosedur

2. Mesin ngecor bagean amben majeng, teknologi welding canggih lan teknik perawatan anti-karat maju.

3. Perawatan sampurna ing rincian amben

4. Paket sing cocog kanggo njamin keamanan barang lan ngirit ruang wadhah

5. Pangiriman cepet lan tepat wektu

6. High-efisien layanan Sawise-sales

7. Kapasitas OEM sing kuat


3. Tampilan produk
Tabel Overbed Rumah Sakit Luwes Dhuwur kanggo Dining


4. Pambuka umum

Jinis Tabel Swara Bed iki kasusun saka katon ayu lan kinerja praktis. bisa dipindhah lan awet, bakal nyenengake pasien lan nyenengake pengasuh. Dhuwur meja bisa diatur dening spring gas.

Fungsi

Parts Bed Rumah Sakit

Furnitur rumah sakit

Hot-sale Hospital Bed

Materail

Headboard ABS

Panganggone

Tenaga Kerja Rumah Sakit

 

5. Spesifikasi

jeneng

Swara Bed Table

Ukuran

800x400x750-1000mm

Bahan

kayu lan baja dilapisi bubuk

Fungsi

Dhuwur dikontrol dening spring gas

warna

Macem-macem warna kasedhiya

Lingkup aplikasi

rumah sakit, ruang rawat inap

 

6. Katrangan

1. Sistem spring mechanical bantuan tutup meja obah munggah lan mudhun

2. Dhuwur bakal diatur dening switcher ireng, lan nesu punika 730-1130mm

3. 4 casters digawe saka karet lan bisa revolve watara, 50 mm, loro casters karo brake

4. Sarung meja kayu (akeh warna)

5. Wêdakakêna ditutupi baja ngadeg

6. Bahan kasebut yaiku kayu lan baja sing dilapisi bubuk
 

7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Tabel Overbed Rumah Sakit Dhuwur kanggo Dining, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing Simpenan, Rega Apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.