Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi
Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi
  • Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima FungsiKasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi
  • Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima FungsiKasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi
  • Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima FungsiKasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi
  • Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima FungsiKasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi
  • Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima FungsiKasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi

Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi


Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi digaweing China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

 


1. Deskripsi Produk

Lima fungsi Hot Sales hospita Amben Listrik kanggo ICU Bed medical Furnitur

Kita terus-terusan mikir lan laku sing cocog karo owah-owahan kahanan, lan tuwuh. We Yahoo ing prestasi saka pikiran sugih lan awak bebarengan karo urip kanggo Supply OEM / ODM China Lima-Fungsi Electric ICU Hospital Bed, Saiki, kita seeking ahead kanggo kerjasama malah luwih gedhe karo panuku luar negeri ditemtokake dening keuntungan bebarengan. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.
Supply OEM / ODM China Lima-Fungsi Electric ICU Hospital Bed, Medical Hospital Bed, Kita duwe tim sales darmabakti lan agresif, lan akeh cabang, katering kanggo kita pelanggan. Kita lagi nggolek kemitraan bisnis jangka panjang, lan mesthekake para panyedhiya manawa bakal entuk bathi ing jangka pendek lan dawa.


2. Tampilan produk

Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi


3. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 35 PCS 40HQ: 65 PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

4. Detail Produk

Model

E-5b

Sakabèhé Ukuran

2160*1080*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

PP Pegangan tangan

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric sing Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

5. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 730 mm

Trendelenburg

15°

Anti-Trendelenburg

15°

 

6. Aksesoris Pilihan

Tiang I.V, Kontrol perawat, CPR, Baterei, Kasur
 

7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kasur Rumah Sakit ICU Listrik Lima Fungsi, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaiake, Ing Simpenan, Rega Apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.