Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Kamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit Listrik
Kamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit Listrik
  • Kamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit ListrikKamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit Listrik
  • Kamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit ListrikKamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit Listrik
  • Kamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit ListrikKamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit Listrik
  • Kamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit ListrikKamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit Listrik

Kamar Darurat 5-fungsi Amben Rumah Sakit Listrik

Shuaner minangka salah sawijining Kasur Medis Listrik China sing misuwur kanthi produsen lan pemasok Lima Fungsi. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Bed Medical Listrik kanthi Lima Fungsi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kamar Darurat 5-fungsi Electric Hospital Bed digaweing China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.



Deskripsi Produk

Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi luwes Listrik ICU Bed Medis

Pengalaman manajemen proyek sing akeh banget lan 1 mung siji model panyedhiya nggawe pentinge komunikasi perusahaan bisnis lan gampang ngerti babagan pangarepan sampeyan kanggo Pabrik Penjualan Panas China Electric Medical Bed karo Produsen & Pemasok Lima Fungsi, Perusahaan kita wis nyedhiyakake "customer first" lan setya mbantu para pelanggan nggedhekake bisnis, supaya dadi Big Boss!
Hot sale Factory China Electric Medical Bed karo Lima-Fungsi, Electric Hospital Bed, Kita bisa ketemu macem-macem kabutuhan pelanggan ing ngarep lan luar negeri. We welcome pelanggan anyar lan lawas teka kanggo konsultasi & rembugan karo kita. Kepuasan sampeyan minangka motivasi kita! Ayo kita bisa bebarengan kanggo nulis bab anyar sarwa!


Fitur

- Desain pigura amben sing bisa ditarik StayPut (Pasien bakal kepenak banget nalika netes utawa nggunakake monitor jantung amarga ora perlu ngganti posisi pasien nalika bagean mburi amben munggah lan mudhun.)

- Digawe saka baja cold-rolled unggul

- Siji langkah mbentuk amben turu

- Diobati kanthi shot blasting, elektroforesis lan lapisan bubuk

- Papat potongan rel sisih lengkap PP, proteksi lengkap kanthi celah nol, tuck-away


Tampilan produk

Electric Medical Bed with Five-Function


Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 20 PCS 40HQ: 45 PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

30 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

B-5a

Ukuran Sakabèhé

2190*980*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

PP Kepala / Footboard

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

PP Pegangan tangan

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Silcent pindho Sisi (150mm)Kanthi sistem ngunci tengah

Bantalan Beban

Konstruksi Kuat sing Diuji kanthi Temenan Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max Upward Angle

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 730 mm

Trendelenburg

15°

Anti-Trendelenburg

15°

 

Aksesoris Pilihan

Tiang IV, Kontrol perawat, CPR, Baterei, Kasur


FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kamar Darurat 5-fungsi Rumah Sakit Listrik Bed, Pabrik, China, Suppliers, Grosir, Tuku, Customized, Ing Simpenan, Good Price, dhaftar rega, Awet, Lanjut, Manual amben, Medical amben, Electric amben, amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.