Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Listrik Tiga-Fungsi Rumah Sakit Bed ISO
Listrik Tiga-Fungsi Rumah Sakit Bed ISO
  • Listrik Tiga-Fungsi Rumah Sakit Bed ISOListrik Tiga-Fungsi Rumah Sakit Bed ISO
  • Listrik Tiga-Fungsi Rumah Sakit Bed ISOListrik Tiga-Fungsi Rumah Sakit Bed ISO
  • Listrik Tiga-Fungsi Rumah Sakit Bed ISOListrik Tiga-Fungsi Rumah Sakit Bed ISO

Listrik Tiga-Fungsi Rumah Sakit Bed ISO

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Listrik Tiga-Fungsi Rumah Sakit Bed ISO

Nempel kanggo prinsip "Kualitas Super, Layanan Puas", Kita wis ngupayakake dadi mitra bisnis cilik sing paling apik kanggo sampeyan kanggo Pemasok Top China Promosi Besar Produsen & Pemasok Rumah Sakit ICU Listrik Tiga Fungsi, Yen sampeyan duwe syarat kanggo meh kabeh item kita, priksa manawa sampeyan nelpon kita saiki. We are looking nerusake kanggo krungu saka sampeyan rauh.


Pemasok Top China Big Promotion Three-Function Electric ICU Hospital Bed, Hospital Bed, Kita wis yakin manawa kita bisa menehi kesempatan lan bakal dadi mitra bisnis sing penting kanggo sampeyan. We look nerusake kanggo nggarap sampeyan rauh. Sinau luwih lengkap babagan jinis barang sing bisa digunakake utawa hubungi kita saiki langsung karo pitakon sampeyan. Sampeyan olèh kontak kita kapan wae!


Tampilan produk

Three-Function Electric ICU Hospital Bed


Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 45PCS 40HQ: 85PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

E-3a

Ukuran Sakabèhé

2160*980*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Pegangan tangan Aluminium Alloy

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kuat sing Diuji kanthi Temenan Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 730 mm

 

Aksesoris Pilihan

Tiang I.V, Kontrol Perawat, CPR, Baterei, Kasur
 

FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kasur Rumah Sakit Tiga Fungsi Listrik ISO, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaiake, Ing Simpenan, Rega Apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.