Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Amben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Tiga Fungsi
Amben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Tiga Fungsi
  • Amben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Tiga FungsiAmben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Tiga Fungsi
  • Amben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Tiga FungsiAmben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Tiga Fungsi
  • Amben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Tiga FungsiAmben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Tiga Fungsi

Amben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Tiga Fungsi

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Rumah Sakit ICU Listrik sing disesuaikan kanthi Tiga-Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Amben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Tiga Fungsi

 

1. Deskripsi Produk

Peralatan medis ABS amben rumah sakit telung fungsi amben medis

Kita bakal ngupayakake kabeh usaha lan kerja keras sing luar biasa lan apik banget, lan nyepetake teknik kanggo ngadeg sajrone pangkat perusahaan kelas paling dhuwur lan teknologi tinggi kanggo Produsen OEM / ODM China Ranjang Rumah Sakit ICU Listrik Murah kanthi Tiga Fungsi. Pemasok, Barang kita wis diekspor menyang Amerika Utara, Eropa, Jepang, Korea, Australia, Selandia Baru, Rusia lan negara liya. Kepengin maju kanggo mbangun kerjasama sing apik banget lan jangka panjang bebarengan karo sampeyan ing jangka panjang!
OEM / ODM Produsen China Murah Electric ICU Hospital Bed karo Tiga-Fungsi, Medical Hospital Bed, solusi kita wis dijupuk liyane lan liyane pangenalan saka klien manca, lan netepake hubungan long term lan koperasi karo wong-wong mau. Kita bakal menehi layanan sing paling apik kanggo saben pelanggan lan kanca-kanca kanthi tulus nyambut gawe lan entuk manfaat bebarengan.


2.Ptampilan produk


3. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 45PCS 40HQ: 85PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

4.Detail Produk

Model

E-3b

Sakabèhé Ukuran

2160*1080*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

PP Pegangan tangan

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric sing Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

5. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 730 mm

 

6. Aksesoris Pilihan

Tiang I.V, Kontrol perawat, CPR, Baterei, Kasur

7.FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Amben Rumah Sakit ICU Listrik kanthi Telung Fungsi, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaiake, Ing Simpenan, Rega Apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.