Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Kasur Pasien Rumah Sakit Listrik kanthi Lima Fungsi
Kasur Pasien Rumah Sakit Listrik kanthi Lima Fungsi
  • Kasur Pasien Rumah Sakit Listrik kanthi Lima FungsiKasur Pasien Rumah Sakit Listrik kanthi Lima Fungsi

Kasur Pasien Rumah Sakit Listrik kanthi Lima Fungsi

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Patient Rumah Sakit Listrik sing disesuaikan karo Lima Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kasur Pasien Rumah Sakit Listrik kanthi Lima Fungsi

 

1. Deskripsi Produk

Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Medical Bed

Perusahaan kita wiwit wiwitan, biasane nganggep kualitas produk minangka urip bisnis, bola-bali nambah teknologi manufaktur, nggawe dandan kanggo produk sing apik lan terus-terusan nguatake administrasi total kualitas perusahaan, sesuai karo kabeh standar nasional ISO 9001: 2000 kanggo Rega Kompetitif Tetap Kasur Pasien Rumah Sakit Listrik Murah China kanthi Produsen & Pemasok Lima Fungsi, Presiden perusahaan kita, kanthi anggota staf kabeh, nampani kabeh calon pembeli menyang perusahaan lan mriksa. Ayo kita kerja sama tangan kanggo nggawe jangka panjang sing apik banget.
Tetep Rega Kompetitif China Low Price Electric Hospital Patient Bed karo Lima-Fungsi, Furnitur Rumah Sakit, Kanthi dhukungan teknologi paling apik, saiki kita wis ngarang situs web kita kanggo pengalaman panganggo sing paling apik lan mbudidaya gampang blanja. kita mesthekake yen sing paling apik tekan sampeyan ing ngarep lawang, ing wektu sing paling cendhak lan kanthi bantuan mitra logistik sing efisien yaiku DHL lan UPS. Kita janji kualitas, manggon kanthi motto janji mung apa kita bisa ngirim.

2. Fitur

- Desain pigura amben sing bisa ditarik StayPut (Pasien bakal kepenak banget nalika netes utawa nggunakake monitor jantung amarga ora perlu ngganti posisi pasien nalika bagean mburi amben munggah lan mudhun.)

- Digawe saka baja cold-rolled unggul

- Siji langkah mbentuk amben turu

- Diobati kanthi shot blasting, elektroforesis lan lapisan bubuk

- Papat potongan rel sisih lengkap PP, proteksi lengkap kanthi celah nol, tuck-away


3. Tampilan produk

Kasur Pasien Rumah Sakit Listrik kanthi Lima Fungsi


4. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 20 PCS 40HQ: 45 PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

5. Detail Produk

Model

Da-5a

Sakabèhé Ukuran

2190*990*450-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

PP Kepala / Footboard

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

PP Pegangan tangan

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric sing Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Sisi Ganda (150mm)Kanthi sistem ngunci tengah

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

6. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

450 - 730 mm

Trendelenburg

15°

Anti-Trendelenburg

15°

 

7. Aksesoris Pilihan

Tiang I.V, Kontrol perawat, CPR, Baterei, Kasur

 

8. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minimum kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kasur Pasien Rumah Sakit Listrik kanthi Lima Fungsi, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaiake, Ing Simpenan, Rega Apik, Daftar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.