Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Bed Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-Fungsi
Bed Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-Fungsi
  • Bed Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-FungsiBed Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-Fungsi
  • Bed Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-FungsiBed Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-Fungsi
  • Bed Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-FungsiBed Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-Fungsi

Bed Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-Fungsi

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Rumah Sakit Listrik sing disesuaikan kanthi Fungsi Loro saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Bed Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-Fungsi. Kita ngupayakake prinsip administrasi "Kualitas luar biasa, Panyedhiya sing paling dhuwur, Jeneng pisanan", lan kanthi tulus bakal nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien kanggo Grosir OEM China Electric Hospital Bed karo Produsen & Pemasok Loro-Fungsi, mimpin tren iki lapangan minangka tujuan kita terus-terusan. Nyedhiyakake solusi kelas siji minangka tujuan kita. Kanggo nggawe mbesuk sing apik, kita pengin kerja sama karo kabeh kanca cedhak ing omah lan ing luar negeri. Yen sampeyan duwe kapentingan ing produk lan solusi kita, elinga aja ngenteni nelpon kita.



Grosir OEM China Electric Hospital Bed karo Two-Fungsi, Medical Electric Bed, Our company abides dening idea manajemen "tetep inovasi, nguber kaunggulan". Ing basis njamin kaluwihan produk sing wis ana, kita terus-terusan nguatake lan ngluwihi pangembangan produk. Perusahaan kita ngeyel ing inovasi kanggo ningkataké pembangunan sustainable perusahaan, lan nggawe kita dadi supplier kualitas dhuwur domestik.


Tampilan produk

Electric Hospital Bed with Two-Function


Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 80PCS 40HQ: 180PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

E-2a

Ukuran Sakabèhé

2160 * 980 * 500 mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kuat sing Diuji kanthi Temenan Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

 

Aksesoris Pilihan

Tiang IV, Kontrol perawat, CPR, Baterei, Kasur
 

FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Amben Rumah Sakit Listrik sing bisa diatur kanthi 2-Fungsi, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing saham, Rega apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.